© Haber Cesur 2021

Şehitlerimiz Var!

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada dokuz kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, P..Söz.Er. Müslüm Özdemir ve P.Söz.Er Emrullah Gülmez memleketleri Kahramanmaraş'ta toprağa verilecek.

Şehitlerimiz Var!

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada dokuz kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, P..Söz.Er. Müslüm Özdemir ve P.Söz.Er Emrullah Gülmez memleketleri Kahramanmaraş'ta toprağa verilecek.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada;

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada dokuz kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralılarımız hastaneye sevk edilmiş ve tedavilerine başlanmıştır.

Temasta ilk belirlemelere göre 15 terörist etkisiz hâle getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz, denildi.

Kahramanmaraş Valiliğinden yapılan bilgilendirme de şehit olan hemşehrilerimizin kimlikleri şöyle.

Şehitlerimizin Kimlikleri:  P..Söz.Er. Müslüm Özdemir

Doğum Tarihi: 27.12.2001
Doğum Yeri: Şerefoğlu Mahallesi Dulkadiroğlu/ Kahramanmaraş

 
Şehidimiz; P.Söz.Er Emrullah Gülmez (Bekar) 
Doğum tarihi: 17.01.2001
Doğum yeri: Hacıkodal Mahallesi Göksun/Kahramanmaraş

OLAY YERİ: Çukurca/HAKKARİ
OLAY TARİHİ: 12.01.2024
OLAY ÖZETİ: Kilit pençe-2 Harekatı bölgesinde Irak Kuzeyinde BTÖM tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucu vatan evlatlarımız şehit olmuştur.

Müslüm Özdemir'in Cenaze namazı Şerefoğlu mahallesi mezarlığının yanında ikindi namazında kılınacak ve aynı yerdeki mezarlığa defnedilecek, 

Şehit P.Söz.Er Emrullah Gülmez’in Uzman Çavuş olan kardeşi P.Uzm.Çvş.Adem Gülmez ‘in Libya’da görev yapmasından dolayı şehidimizin defninin  kardeşinin gelmesine müteakip 14 Ocak 2024 Pazar günü öğle namazı sonrası  yapılması aile tarafından talep edilmiştir.Ailemiz tarafından farklı bir talep olmadığı sürece planlama bu şekilde yapılacaktır bilgisi verildi.

Şehidimiz P.Söz.Er Emrullah Gülmez 
14.01.2024 Pazar günü (yarın) öğle namazına müteakip Hacikodal Mezarlığında cenaze namazı kılınacaktir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER