© Haber Cesur 2021

Jandarma'dan Kaçak Sigara ve Uyuşturucu Operasyonu

Jandarmadan basına yapılan yazılı açıklamada, bir şahsın bagajda bulunan eşyalarında yapılan aramada; toplam 259 karton/2.590 paket sahte bandrollü kaçak sigara ele geçirilmiştir.

Jandarma'dan Kaçak Sigara ve Uyuşturucu Operasyonu

Kahramanmaraş İl J.K.lığı unsurlarınca 22.04.2022 günü saat: 00:30 sıralarında Çimko Yol Kontrol Noktasında icra edilen faaliyet esnasında durdurulan yolcu otobüsü içerisinde bulunan bir şahsın bagajda bulunan eşyalarında yapılan aramada; toplam 259 karton/2.590 paket sahte bandrollü kaçak sigara ele geçirilmiştir. S.D. (E-41) isimli şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapılmıştır. Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığınca halkın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalara azim ve kararlılıkla devam edilmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Kahramanmaraş/Dulkadiroğlu/Dereli Mahallesi'nde 21.04.2022 günü 13.00-17.00 saatleri arasında icra edilen Önleyici Kolluk Devriyesi faaliyetinde, ormanlık alan içerisinde kontrol edilen M.D. (K-43) isimli şahsın üzerinden (23.04) gr. Metamfetamin diye tabir edilen uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirilmiştir. Nöb. C.Savcısından alınan talimatlar gereği olayla ilgili adli tahkikata başlanılmıştır. Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığınca halkın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalara azim ve kararlılıkla devam edilmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER