© Haber Cesur 2021

HIRSIZLIK ŞÜPHELİsi 2, UYUŞTURUCU TİCARETİ ŞÜPHELİSİ 3 KİŞİ TUTUKLANDI

İlimizde meydana gelen işyerinden ve kurumdan hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen 2 kişi, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suç şüphesi ile 3 kişi yakalandı.

İŞYERİNDEN VE KURUMDAN HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ TUTUKLANDI

 

İlimizde meydana gelen işyerinden ve kurumdan hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen F.K. ve Ş.Ç. isimli şüpheliler, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerce, çalmış oldukları suç eşyaları ile birlikte yakalanmıştır.

Şüpheliler çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Ayrıca Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama da;

 

 

UYUŞTURUCU TİCARETİ ŞÜPHELİSİ 3 KİŞİ YAKALANDI

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince uyuşturucu suçlarına karşı yürütülen çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; E.Z., H.Ş. ve A.K. isimli 3 (üç) kişi T.C.K. 188 Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suç şüphesi ile yakalanmış, operasyon kapsamında uyuşturucu madde ele geçirilmiştir.

Adli mercilere sevk edilen; H.Ş. isimli şüpheli adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken E.Z. ve A.K. isimli 2 (iki) şüpheli T.C.K. 188 Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suç şüphesi ile tutuklanmıştır.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

KAHRAMANMARAŞ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER