© Haber Cesur 2021

Eğitimin Hamisi Hanefi Mahçiçek Başkanlığında Onikişubat Belediyesi Okullarda da Çevre Düzenlemesi Yapıyor

Kış hava şartlarının şehrimizde kendini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde okullarda çevre şartlarının güzelleşmesi ve güvenli bir eğitimin sağlanması için Onikişubat Belediyesi teknik destek te veriyor. 

Eğitimin Hamisi Hanefi Mahçiçek Başkanlığında Onikişubat Belediyesi Okullarda da Çevre Düzenlemesi Yapıyor

Tüm Türkiye’ye model olan ve Kahramanmaraş’ın eğitimine değer katan projelerini en zor günlerde bile durmaksızın devam ettiren Hanefi Mahçiçek başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi eğitimin ve eğitimcinin yanında olmaya devam ediyor.

Öğrencilere ve eğitime yönelik projeleriyle ‘öğrenci dostu başkan’ unvanını alan Başkan Mahçiçek, inşa ettiği okullar, kütüphaneler, Sosyal Etkinlik Merkezleri ile Bilgi ve Kültür Evleri’ni öğrencilere seferber etti. Bu kapsamda maksimum seviyede faydalanılan tesislerde, ‘eğitimde fırsat eşitliği’ hedefiyle özellikle dezavantajlı öğrencilerin başarılı olması için hayata geçirilen Üniversite Hazırlık Kursları’nı yeni eğitim öğretim döneminde de sürdürürken, Onikişubat Belediyesi kendi imkanlarıyla düzenlediği kurslarda öğrencilere üniversite hazırlık kaynak kitapları dağıtmıştı.

Bunun yanında eğitimin her kademesine destek veren Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek Milli Eğitime bağlı okullarda da çalışmalara büyük destek veriyor. Kış hava şartlarının kendini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde okullarda çevre şartlarının güzelleşmesi ve güvenli bir eğitimin sağlanması için okullara teknik destek te veriyor. Ağaçların budanmasından çevre düzenlemelerine kadar elinden geldiğince Onikişubat Belediyesinin imkanlarını eğitim kurumlarının hizmetine sunmaktadır.

Eğitimin hamisi Hanefi Mahçiçek'e şehrimiz adına eğitime verdiği olumlu katkılardan dolayı teşekkür etmeyi bir borç biliyoruz.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER