© Haber Cesur 2021

Cesur Radyo İle Ahilik Hareketi Derneği Arasında Protokol İmzalandı

Ahilik Hareketi Derneği ile Cesur Radyo arasında indirim protokolü imzalandı.

Ahilik Hareketi İle Cesur Radyo Arasında İşbirliği Protokolü

Ahilik Hareketi Derneğimiz ile Cesur Radyo arasında indirim protokolü imzalandı. Ahilik Hareketi Derneği Başkanı Kadir Can Şentürk ile Cesur FM yöneticilerinden Cihan Ahmet Cesur’un imzaladığı protokole göre; Ahilik Hareketi Derneği üyeleri Cesur Radyodan indirimli olarak reklam hizmetleri edinebilecekler. Dernek başkanı Kadir Can Şentürk yaptığı açıklamada; 

“Ahilerimize destek amacıyla öncelikle enerji anlamında daha sonra pazarlama anlamında protokol anlaşmaları gerçekleştirdik. Ahilerimizin yolunu açmak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Önce şehrimize, daha sonra derneğimize hayırlı olsun.” dedi. 

Cihan Ahmet Cesur ise Ahilik Hareketi ile esnaflarımız arasında ki işbirliği, dayanışma ve güven duygularının artırılarak etik değerlere bağlanması açısından önemli bir fırsat olarak görüyor ve bu gibi hareketlerin desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Özellikle toplumlarda kaybolmaya yüz tutmuş olan güven duygusunu kaybetmeden üzerine daha da bir şeyler inşaa etmenin gerektiğini düşünüyor, Ahilik hareketine başarılar diliyorum. Cesur Radyo olarak biz de, bu hareketin kendisine ve mensuplarına desteğimiz elimizden geldiğince devam edecektir ve bu ortak protokolle bu bağlamda ilk tuğlayı koymuş olduk. Taraflara hayırlı ve bereketli olsun İnşallah., dedi.
#AhilikHareketi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER