© Haber Cesur 2021

Başkan Mahçiçek; Onikişubat’ta Artık Kaldırım Belediyeciliği Yok

Başkan Mahçiçek her aşamasında üzerinde hassasla durduğu EXPO 2023 projesi ve Onikişubat ilçesi için vargücü ile çalışıyor. Enerjisi ile gençlere taş çıkartıyor.

Başkan Mahçiçek; Onikişubat’ta Artık Kaldırım Belediyeciliği Yok

Başkan Mahçiçek her aşamasında üzerinde hassasla durduğu EXPO 2023 projesi ve Onikişubat ilçesi için vargücü ile çalışıyor. Enerjisi ile gençlere taş çıkartıyor.

Hanefi Mahçiçek, ilçesinin geleceğini daha iyi yerlere getirmek için gün boyu yerinde durmuyor. Açılışlar, toplantılar, seminerler, protokoller, projeler, sözleşmeler derken gün boyu işlerin arasında gençleri de ihmal etmiyor.

Hala okul okul gezerek EXPO 2023 ü tanıtıyor ve farkındalık oluşturmaya çalışıyor. Bir gün içerisinde bir çok ortamda bulunarak enerjisi ve iş disiplini ile gençlere örnek oluyor.

Öncelikle;

Gelecek nesillerimiz için doğa ve çevrenin merkeze alındığı, ‘Model ve modern Onikişubat’ın kalbi olacak #EXPO2023’ü, Aziz Sancar AL. ve Boğaziçi MTAL.’de eğitim gören gençlerimize anlattı. Onikişubat Belediyesi olarak da eğitim yatırımlarını önemsiyor, gençlerimize her türlü desteği veriyoruz dedi.

Daha sonra,

Fikir Atölyesi Düşünce Derneği ve Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müz işbirliğinde gerçekleştirilen Gençler Kürsüde Projesi’nin finaline katıldı ve yanı sıra Başkan Mahçiçek, “özel gereksinimli gençlerimizin sportif anlamda da gelişimlerini sağlamak amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle anlamlı bir protokol imzaladı.

Protokol kapsamında özel gereksinimli bireylerin sosyal hayata uyumu sporla kolaylaşması sağlanacak.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ilçe halkından bu çalışmalar ve gösterdiği özveriyle tam not alırken gençlere de rol model oluşturuyor. Yaptığı çalışmaları gençler de ilgiyle takip ediyor. İlçeye ve yakın çevresine mesai arkadaşlarına bir sinerji aşıladığıda muhakkak.

Başkan Mahçiçek kullandığı dil ve üslubun yanında sergilediği babacan tavırlarıyla örnek bir başkan olarak gösteriliyor. Özel günlerde ve yanında bulunulması gereken insanları hiç yalnız bırakmayarak gerekli anma etkinliklerinide yerine getiriyor.

Yaptığı çalışmaları ilgiyle takip ediyor bu enerjisini hiç bir zaman kaybetmemesini diliyoruz.

Başkan Mahçiçek;

 

Onikişubat’ta artık kaldırım belediyeciliği yok,

Uluslararası projelerle küresel ‘marka’ şehir olma hedefi var diyor.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER